MILANO ITALIAANS RESTAURANT

MILANO ITALIAANS RESTAURANT Italiaanse specialiteiten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1142 beoordelingen
21 jun 2021 om 11:20 Pizza was rauw, ui was rauw, sommige ingrediënten waren vergeten, rucola was meegebakken en daardoor extreem bitter. Bezorging was een uur te laat, en toen ik belde waar het eten bleef, werd er niet extreem vriendelijk gedaan. Bezorger was wel vriendelijk
20 jun 2021 om 21:03 Bezorgtijd was 2 u en geen saus bij mijn broodje terwijl ik nog even gebeld heb maar 2u wachtenhadden ze mme we even mogen laten weten
20 jun 2021 om 20:24 Was heerlijk
20 jun 2021 om 19:35 Super lekker gegeten
20 jun 2021 om 7:51 was prima gedaan zo
16 jun 2021 om 21:41 Super op tijd, lekkere warme pizza Geslaagde bestelling voor de geslaagde!
14 jun 2021 om 20:01 Eten is altijd lekker op smaak,alleen deze keer hadden we twee porties extra friet besteld…wat neer kwam op 7,- maar het was bij elkaar nog geen bakje vol. Dat mag wel beter de volgende keer. Verder was het erg smaakvol.
13 jun 2021 om 19:33 We hebben het nu zelf opgehaald. Bezorgen hebben we een slechte ervaring mee.
13 jun 2021 om 19:19 De Pizza's smaakten goed Op de vis pizza had verhoudingsgewijs meer vis op mogen zitten
6 jun 2021 om 20:22 Pizza kaas met extra pepers/extra hot was geweldig! Zou een menu item moeten zijn!
5 jun 2021 om 10:55 Vriendelijk en eten is super
2 jun 2021 om 21:19 Nou wat heb ik lekker gegeten man heerlijk vaker doen !