MILANO ITALIAANS RESTAURANT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1405 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Milano Italiaans Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

9 nov 2022 om 19:48 Prima eten
7 nov 2022 om 17:22 Pizza's waren nog warm en de smaak was prima, wel weinig vlees terwijl dat extra besteld was. Wel aan de prijs voor wat je krijgt. Bezorging 20 minuten te laat, maar het was zondagavond dus voor ons geen probleem.
7 nov 2022 om 16:46 Very disappointed We ordered food at 18:10 after 2 hours we contacted the restaurant how late can we expect our order. Information max 30 minutes. In the end we waited another hour. Waiting 3 hours for 3 pizzas arrived cold but taste still was ok
6 nov 2022 om 11:23 Bestelling 45 min te laat terwijl we het vroeg hadden besteld en amper tijd hadden om te eten ivm werk
3 nov 2022 om 19:37 Heerlijke pizza’s en nog erg warm bij de bezorging. Prima!
2 nov 2022 om 20:05 Vispasta zat amper vis in. Zalmpasta was droog en zeer smaakloos. Pizza's waren erg matig bekleed en smaakloos.
1 nov 2022 om 20:22 Bestelling uur te laat! En veelste weinig vlees voor die prijs! Zonde!
31 okt 2022 om 19:39 Heerlijk gegeten, was weer top
30 okt 2022 om 20:07 Waardeloze zaak...verkeerde pizza bij de bestelling. Ok dat kan gebeuren. Maar vervolgens anderhalf uur op de juiste moeten wachten, daar scoor je bij mij geen punten mee. . Was de laatste keer voor mij.
29 okt 2022 om 21:14 Meer dan twee uur gewacht. Kwaliteit pizza daarna ook nog eens heel slecht. Lag alleen maar ui op. Dikke onvoldoende
25 okt 2022 om 19:22 Eerste en laatste keer. Te laat, slechte communicatie en slecht eten.
23 okt 2022 om 21:58 Smaak was prima. Portie Spare ribs zeer klein. Volgende keer maar vegetarisch bestelen.