MILANO ITALIAANS RESTAURANT

MILANO ITALIAANS RESTAURANT Italiaanse specialiteiten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1375 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Milano Italiaans Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

16 aug 2022 om 23:18 Bezorging duurde erg lang een uur en een kwartier moeten wachten op 1 pizza 1 portie aardappeltjes en meloen met ham. Wel erg weinig meloen voor het geld. Pizza was niet erg warm meer jammer genoeg maar de smaak was goed
16 aug 2022 om 12:16 17:50 besteld optie zsm besorgkosten €4 en geleverd om 19:35 pizza was koud je bent beter af met een diepvries pizza
15 aug 2022 om 20:09 Ik heb 98 min gewacht Waar ik bij de bestelling een verwachting mee kreeg van minder dan 30 min. Dat kan echt niet!! Alle afspraken die ik dan heb lopen in de war. Als ik deze tijd had geweten had ik niet besteld. Ik vindt dit dus misleidend!!
15 aug 2022 om 20:07 voor half drie besteld met gevraagde bezorgtijd om half zes, pas rond zes uur bezorgd. hoe vroeg moet ik het bestellen zodat het wel op tijd komt? Als men het druk heeft (op maandag?), kijk dan ook naar besteltijd.
15 aug 2022 om 8:37 Veelst te laat en helemaal niet warm eten meer gebeld toen het al een uur duurde moesten ze nog beginnen aan de bestelling ruim 2 uur gewacht uiteindelijk
14 aug 2022 om 11:07 Bezorger had erg veel haast. Toen de bel ging werd er meteen op het raam gebonkt en weer gebeld....
30 jul 2022 om 4:11 We lieten bezorgen bij ons op Camping de Zandkuil in Heerde. De pizza's waren redelijk, alleen de bezorging liet wel even op zich wachten (75 min). De bezorger heeft ons nog gebeld want hij was niet met scooter dus kon de camping niet op.. Opgehaald.
26 jul 2022 om 16:02 Het eten was lekker, maar voor mijn gevoel was het wat scherp. Bezorging was ruim optijd en bezorger was vriendelijk.
12 jul 2022 om 21:07 Smaak viel een beetje tegen. Vlak. Bezorging prima. Ruim binnen de afgesproken tijd.
1 jul 2022 om 18:53 Eerste keer en laste keer dat ik hier besteel, na 2 uur krijg ik mijn bestelling en er was bijna geen vles op. Man man man ik heb voor betaalt, ik heb niet gratis gekregen.